Calculatoare
Laptop-uri si tablete
Telefoane
Tot pentru gameri
Reţelistica
Periferice
Software
Tehnică de birou
TV, foto, audio
Electro-casnice
Mobila
Iluminare
Pentru casa și odihnă
Odihnă si sport
Vesela si tacamuri
Baie
Gradinarit
Auto magazin
Produse pentru copii
Instrumente
În coș nimic
Tehnică de birouImprimanteImprimante şi MFU cu jet(54)
articol: 123159

Multifuncţională inkjet CANON Pixma MG5640 Black A4 / Duplex / USB, WI-FI

Acest produs nu este disponibil la moment!
Sunt disponibile alte produse din această grupa:
Imprimante şi MFU cu jet
comandă imediat
022 90-30-90
orele de lucru
0900-1900
luni - vineri
1000-1700
sîmbăta, duminica
adresa
Chișinău, str. Vasile Alecsandri 1
Producător
CANON (www.canon.ru)
Model
Pixma MG5640 Black
garanția persoane fizice, luni
24
Descrierea
Caracteristicele
Versatilă, distractivă şi conectată

Bucuraţi-vă de versatilitatea supremă. Creaţi imagini şi documente frumoase, bucuraţi-vă de o gamă de funcţii distractive şi conectaţi-vă uşor cu dispozitive inteligente şi la cloud utilizând multifuncţionala de înaltă calitate, cu 5 cerneluri, pentru întreaga familie.

Multifuncţională de calitate superioară
Conectaţi-vă, creaţi, imprimaţi, scanaţi şi copiaţi acasă. Întreaga familie se poate bucura de beneficiile acestei multifuncţionale accesibile cu 5 cerneluri, cu Wi-Fi avansat şi acces direct la cloud. Proiectată pentru a fi utilizată şi partajată wireless în casă şi de la distanţă de pe dispozitive mobile, include, de asemenea, Wireless LAN PictBridge – deci este uşor să vă imprimaţi fotografiile favorite direct de pe camerele compatibile wireless.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia
Bucuraţi-vă de risipă minimă şi de economii maxime. Trebuie să schimbaţi doar culoarea care se epuizează, graţie rezervoarelor de cerneală individuale. În plus, puteţi să imprimaţi mai multe pagini cu aceleaşi costuri utilizând cernelurile XL opţionale şi să economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso.

Conectată la cloud
Accesaţi direct din cloud. Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi a scana de pe internet, direct de pe ecranul imprimantei. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link îmbunătăţită, puteţi să imprimaţi fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Twitter şi din albume online, să imprimaţi/scanaţi documente în servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive şi Dropbox şi chiar să ataşaţi şi să trimiteţi fişierele/imaginile scanate direct prin e-mail, toate acestea fără a utiliza un calculator.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă
Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizând aplicaţia puteţi accesa direct serviciile de tip cloud. Puteţi chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneală în timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa opţiunile de conectivitate mobilă, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Imprimări rapide, de înaltă calitate
Impresionaţi-vă familia şi prietenii cu imprimări de înaltă calitate. Veţi fi mândri să expuneţi imaginile care prezintă niveluri înalte de detalii, iar în plus puteţi imprima documente cu aspect profesional, cu text clar - graţie celor 5 cerneluri individuale, tehnologiei FINE de la Canon şi rezoluţiei de imprimare de până la 4.800 dpi. De asemenea, imprimarea este rapidă – cu viteze ESAT ISO de 12,7 ipm mono şi 8,7 ipm color. Puteţi avea în mână o fotografie de 10 x 15 cm fără margini în circa 44 de secunde.

Utilizare rapidă şi uşoară
Controlaţi, vizualizaţi şi conectaţi-vă cu uşurinţă. Afişajul mare de 6,2 cm prezintă totul foarte clar, fie că selectaţi funcţii, previzualizaţi imagini sau utilizaţi servicii de tip cloud. În plus, nu aşteptaţi să înceapă imprimarea de pe un calculator sau un dispozitiv mobil din aceeaşi reţea, graţie pornirii automate.

Joacă creativă
Distraţi-vă explorându-vă creativitatea cu Easy Photo Print+. (Accesibilă prin intermediul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions). Puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.
Imprimantă
Tehnologie de printare
ink jet
Rezoluția de imprimare
4800 x 1200 dpi
Numărul de culori
5
Volumul picaturii
2 pl
Memoria imprimantei
2 MB
Resurs de imprimare
750 pagini în lună
Viteza maximala a imprimarii color
8,7 ipm
Viteza maximala a imprimarii monocrom
12,2 ipm
Imprimare faţă-verso
auto
ADF
nu este
Mediile de printare
Format
A4
Densitatea maximă mediului de printare
300 g/m²
Scaner
Rezoluţia optică a scanerului
1200 x 2400 dpi
Interfeţe
USB
USB 2.0
Wi-Fi
802.11 b/g/n
Ethernet
nu este
AirPrint
este
Consumabile
Modeluri de cartușe
PGI-450PGBK, CLI-451BK, CLI-451C, CLI-451M, CLI-451Y
Opţiuni
Hîrtie
Alege hîrtie
Alte caracteristici
Suport Windows 8
este
Greutatea imprimante
6,3 kg
> Raportare eroare în descrierea produsului.
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să vizitați cel mai apropiat magazin Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.