Calculatoare
Laptop-uri si tablete
Telefoane
Tot pentru gameri
Reţelistica
Periferice
Software
Tehnică de birou
TV, foto, audio
Electro-casnice
Mobila
Iluminare
Pentru casa și odihnă
Odihnă si sport
Vesela si tacamuri
Baie
Gradinarit
Auto magazin
Produse pentru copii
Instrumente
În coș nimic
Tehnică de birouImprimanteImprimante şi MFU cu jet(54)
articol: 123161

Multifuncţională inkjet CANON Pixma MG6640 White A4 / Duplex / USB, WI-FI

Acest produs nu este disponibil la moment!
Sunt disponibile alte produse din această grupa:
Imprimante şi MFU cu jet
comandă imediat
022 90-30-90
orele de lucru
0900-1900
luni - vineri
1000-1700
sîmbăta, duminica
adresa
Chișinău, str. Vasile Alecsandri 1
Producător
CANON (www.canon.ru)
Model
Pixma MG6640 White
garanția persoane fizice, luni
24
Descrierea
Caracteristicele
Imprimarea din cloud simplificată

Proiectată să vă ajute să vă exprimaţi creativitatea, această multifuncţională foto de înaltă performanţă, cu 5 cerneluri, oferă imprimări de calitate superioară. Iar cu Wi-Fi avansat este uşor să imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente şi din cloud.

Multifuncţională de înaltă performanţă
Exprimaţi-vă creativitatea la imprimare. Companionul ideal al camerei, această multifuncţională de înaltă performanţă conectată, pentru acasă are totul: un sistem avansat cu 5 cerneluri, opţiuni de imprimare, copiere, scanare rapidă şi acces la cloud. Proiectată pentru a fi partajată wireless în casă şi utilizată de la distanţă cu dispozitive mobile, puteţi, de asemenea, să vă imprimaţi uşor fotografiile direct de pe carduri de memorie şi camere wireless compatibile.

Conectată la cloud
Accesaţi direct din cloud. Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi a scana de pe internet, direct de pe ecranul imprimantei. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link îmbunătăţită, puteţi să imprimaţi fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Twitter şi din albume foto online, să imprimaţi/scanaţi documente în servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive şi Dropbox şi chiar să ataşaţi şi să trimiteţi fişierele/imaginile scanate direct prin e-mail – toate acestea fără a utiliza un calculator.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă
Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizând aplicaţia puteţi accesa direct serviciile de tip cloud. Puteţi chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneală în timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa opţiunile de conectivitate mobilă, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Imprimări superioare rapide
Impresionaţi-vă familia şi prietenii cu imprimare la calitate superioară. Veţi fi mândri să expuneţi imaginile dotate cu niveluri înalte de detalii, iar în plus puteţi imprima documente cu aspect profesional, cu text clar, graţie celor 5 cerneluri individuale, tehnologiei FINE de la Canon şi rezoluţiei de imprimare de până la 4800 dpi. De asemenea, imprimarea este rapidă, cu viteze ESAT ISO de 15 ipm mono şi 9,7 ipm color. Puteţi avea în mână o fotografie de 10 x 15 cm fără margini în circa 44 de secunde.

Control tactil uşor
Experimentaţi o atingere de clasă. Utilizarea este simplă şi intuitivă, cu control tactil. Veţi descoperi că este rapid şi uşor să navigaţi prin meniuri, să selectaţi funcţiile, să previzualizaţi imaginile şi să utilizaţi serviciile de tip cloud, graţie unui ecran tactil color mare, de 7,5 cm.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia
Bucuraţi-vă de risipă minimă şi de economii maxime. Trebuie să schimbaţi doar culoarea care se epuizează, graţie rezervoarelor de cerneală individuale. În plus, puteţi să imprimaţi mai multe pagini cu aceleaşi costuri utilizând cernelurile XL opţionale şi să economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso.

Joacă creativă
Distraţi-vă explorându-vă creativitatea cu Easy Photo Print+ (accesibilă prin intermediul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions). Puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.
Imprimantă
Tehnologie de printare
ink jet
Rezoluția de imprimare
4800 x 1200 dpi
Numărul de culori
5
Volumul picaturii
2 pl
Viteza maximala a imprimarii color
9.7 ipm
Viteza maximala a imprimarii monocrom
15 ppm
Imprimare faţă-verso
auto
ADF
nu este
Mediile de printare
Format
A4
Densitatea maximă mediului de printare
300 g/m²
Scaner
Rezoluţia optică a scanerului
1200 x 2400 dpi
Interfeţe
USB
USB 2.0
Wi-Fi
802.11 b/g/n
Ethernet
nu este
AirPrint
este
Card Reader
este
Ecran LCD
este
Consumabile
Modeluri de cartușe
PGI-450PGBK, CLI-451BK, CLI-451C, CLI-451M, CLI-451Y
Opţiuni
Hîrtie
Alege hîrtie
Alte caracteristici
Suport Windows 8
este
Greutatea imprimante
6,4 kg
> Raportare eroare în descrierea produsului.
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să vizitați cel mai apropiat magazin Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.