Calculatoare
Laptop-uri si tablete
Telefoane
Tot pentru gameri
Reţelistica
Periferice
Software
Tehnică de birou
TV, foto, audio
Electro-casnice
Mobila
Iluminare
Pentru casa și odihnă
Odihnă si sport
Vesela si tacamuri
Baie
Gradinarit
Auto magazin
Produse pentru copii
Instrumente
În coș nimic
Tehnică de birouImprimanteImprimante şi MFU cu jet(54)
articol: 123162

Multifuncţională inkjet cu fax EPSON WorkForce Pro WF-R5690DTWF A4 / USB, WI-FI, LAN

Acest produs nu este disponibil la moment!
Sunt disponibile alte produse din această grupa:
Imprimante şi MFU cu jet
comandă imediat
022 90-30-90
orele de lucru
0900-1900
luni - vineri
1000-1700
sîmbăta, duminica
adresa
Chișinău, str. Vasile Alecsandri 1
Producător
EPSON (www.epson.ru)
Model
WorkForce Pro WF-R5690DTWF
garanția persoane fizice, luni
24
Descrierea
Caracteristicele
WORKFORCE PRO WF-R5690DTWF

Datorită caracteristicilor concepute pentru integrarea uşoară în mediul de afaceri, multifuncţionala 4 în 1 WF-R5690DTWF beneficiază, de asemenea, de costuri de exploatare reduse, un consum scăzut de energie şi viteze mari de imprimare. Imprimarea, scanarea, copierea şi trimiterea prin fax faţă-verso automată uşurează şi eficientizează orice lucrare. Imprimaţi şi scanaţi direct prin intermediul unui dispozitiv de stocare USB şi imprimaţi în mod sigur utilizând un cod PIN pentru a autoriza lucrările la imprimantă.

Costuri de exploatare reduse
WorkForce Pro WF-R5690DTWF oferă un cost per pagină cu 50 de procente mai mic decât imprimantele laser color concurente , economisindu-vă banii în timp ce beneficiaţi de cartuşele de cerneală cu o capacitate mare de până la 20.000 de pagini. Iar numărul pieselor care trebuie înlocuite este mai mic decât în cazul imprimantelor laser.

Ecologică
WF-R5690DTWF utilizează cu până la 80 de procente mai puţină energie decât imprimantele laser concurente datorită tehnologiei sale care nu necesită încălzire. Nu emite gaze care afectează stratul de ozon, iar modul îmbunătăţit de imprimare silenţioasă şi lipsa zgomotelor produse de ventilator în timpul imprimării sau după finalizarea acesteia, o fac ideală pentru mediul de lucru.

Economisiţi timp
Această eficientă imprimantă business multifuncţională este mai rapidă decât imprimantele laser în cazul lucrărilor de imprimare tipice, ajungând la viteze de până la 34 ppm în mod monocrom şi de până la 30 ppm în mod color, sau la o viteză de imprimare ISO de 20 ppm în ambele moduri. Datorită capacităţii sale ridicate, de 580 coli de hârtie, timpul dedicat realimentării este redus, iar volumul lunar maxim este de 45.000 pagini.

Concepută pentru afaceri
Tehnologia PrecisionCore furnizează calitatea de imprimare pentru care este cunoscută Epson, la vitezele necesare pentru imprimarea industrială, comercială şi în birouri. Produsele imprimate se usucă rapid datorită cernelii DURABrite Ultra. Funcţiile „Scan-to”, compatibilitatea cu LDAP şi emulările PDL contribuie la integrarea cu uşurinţă a acestei imprimante în mediul de afaceri. Ecranul tactil color intuitiv mare simplifică utilizarea funcţiilor, iar tava manuală pentru hârtie din spate vă permite să imprimaţi pe o gamă largă de medii de tipărire.
Imprimantă
Tehnologie de printare
ink jet piezoelectric
Rezoluția de imprimare
4800 x 1200 dpi
Numărul de culori
4
Volumul picaturii
2.8 pl
Resurs de imprimare
45 000 pagini în lună
Viteza maximala a imprimarii color
30 ppm
Viteza maximala a imprimarii monocrom
34 ppm
Imprimare faţă-verso
este
Mediile de printare
Format
A4
Densitatea maximă mediului de printare
64–256 g/m²
Scaner
Rezoluţia optică a scanerului
1200 x 2400 dpi
ADF
este
Interfeţe
USB
USB type-B
Ethernet
este
Wi-Fi
este
Card Reader
nu este
Ecran LCD
nu este
Consumabile
Modeluri de cartușe
C13T838140, C13T838240, C13T838340, C13T838440
Opţiuni
Hîrtie
Alege hîrtie
Alte caracteristici
Suport Windows 8
este
Greutatea imprimante
27.1 kg
> Raportare eroare în descrierea produsului.
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să vizitați cel mai apropiat magazin Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.