Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Pentru moment stocul acestui produs este epuizat.

Anuntati-ma cand acest produs va fi disponibil.

Va rugam sa indicati un numar de telefon sau email de contact
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Imprimanta cu jet si CISS EPSON L1800, A3+

Brand
( EPSON)
Model
L1800
Garanția consumatorului, luni
24
Imprimantă
Tehnologie de printare
Ink jet
Rezoluția de imprimare
5760 x 1440 dpi
Numărul de culori
6
Volumul picaturii
1.5 pl
Viteza maximala a imprimarii color
15 ppm
Viteza maximala a imprimarii monocrom
15 ppm
Mediile de printare
Format
A3+
Densitatea maximă mediului de printare
300 g/m²
Interfeţe
USB
USB type-B
Consumabile
Modele de cartușe
C13T67324A (cyan)
Modele de cartușe
C13T673
Modele de cartușe
C13T67344A (yellow)
Modele de cartușe
C13T67334A (magenta)
Modele de cartușe
C13T67314A (black)
Modele de cartușe
C13T67354A (light cyan)
Modele de cartușe
C13T67364A (light magenta)
Opţiuni
Hîrtie
>
Alte caracteristici
Suport Windows 8
Este
Greutatea
12.5 kg
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Fiind o imprimantă A3+ compactă, cu şase culori, pentru tipărire economică la domiciliu şi în birouri, L1800 imprimă fotografii în aproximativ 191 secunde. Sistemul integrat de recipiente de cerneală de mare capacitate permite tipărirea a 1.500 fotografii fără a fi nevoie de reumplere. Având nevoie de intervenţii minime, imprimanta furnizează tipărirea economică şi fără probleme a fotografiilor şi documentelor color pentru lucrul la domiciliu, fotografi şi birouri care doresc să imprime volume ridicate de materiale.

Tipărire la cost minim
Sistemul integrat de recipiente de cerneală de capacitate foarte mare face din L1800 imprimanta perfectă pentru utilizare intensă în mediile în care obţinerea unui cost per pagină redus este importantă. Fiind ideală pentru lucrul la domiciliu şi pentru birourile mici care doresc să imprime volume ridicate de materiale, L1800 include şase recipiente de cerneală de capacitate mare, de 70 ml fiecare.

Productivitate sporită
Sistemul integrat de recipiente de cerneală al imprimantei L1800 permit tipărirea fără reumplere a până la 1.500 fotografii sau 2.600 de pagini cu text alb-negru şi 4.700 de pagini cu text color. Atunci când este necesară reumplerea recipientelor, nu vă murdăriţi cu cerneală; datorită tehnologiei de completare rapidă cu cerneală, etichetării clare şi duzei fără scurgeri, reumplerea imprimantei L1800 se face simplu, rapid şi curat.

Rezultate constante
În interiorul L1800 se află tehnologia Epson Micro Piezo, cerneală Epson originală şi un sistem de alimentare continuă cu cerneală, care garantează împreună tipărirea precisă, constantă şi cu intervenţii minime a fotografiilor şi documentelor color cu dimensiuni de până la A3+. Recipientul de cerneală special care are o durată lungă de viaţă reduce timpul pierdut şi previne imprimările de calitate inferioară, care pot rezulta în urma reumplerii cu cerneală neoriginală şi a utilizării sistemelor de recipiente de cerneală de la terţi. Imprimanta este oferită cu o garanţie de 12 luni (sau 30.000 de pagini), ceea ce vă asigură că veţi fi ajutaţi în cazul apariţiei unor probleme.

Imprimare rapidă
L1800 imprimă fotografii în aproximativ 191 secunde, cu viteze maxime de imprimare de până la 15 pagini pe minut atât pentru alb-negru, cât şi pentru color.

Vizualizate recent

Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.