Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
la procurare pe credit
~23
Solicită credit
Completează formularul
Cod produs
# 68323
Preț recomandat
623
Preț promotional, lei
556
Optiuni de livrare
self pickup Ridicarea personala (M.Manole 12/2) Gratis
Livrare in chisinau Livrare in Chisinau 50 lei
Livrare in Moldova Livrare in Moldova de la 100 lei
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Acces Point TP-LINK TL-WA7510N, 150M

Brand
( TP-LINK)
Model
TL-WA7510N
Garanția consumatorului, luni
24
Tipul dispozitivului
Bridge, repeater, access point
Ethernet
LAN
1 x RJ-45 (10/100 Mbps)
Wi-Fi
Viteza maximă
150 Mbps
Standartele de comunicare
IEEE 802.11a/n
WMM (Wi-Fi Multimedia)
Este
Frecvenţa
5 Ghz
Puterea de ieşire
26 dBm
Amplificarea antenei
15 dBi
Conector pentru antenă
SMA
Interfeţe
Gestionarea
Web-interfaţa
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Ce face acest produs:
TL-WA7510N este un dispozitiv wireless cu rază lungă de acţiune pentru exterior, conceput pentru a oferi o conexiune WISP şi o soluţie de comunicaţie wireless pe distanţe extinse. Acesta funcţionează perfect în spectrul de frecvenţă de 5GHz şi oferă rate de transfer wireless de până la 150Mbps. Dispozitivul oferă o putere de transmisie wireless de până la 500mw şi dispune de o antenă de 15dBi cu polarizare duală, care oferă o metodă eficientă de recepţie a semnalului şi de menţinere a stabilităţii acestuia pentru o conexiune wireless care se desfăşoară pe o distanţă de câţiva kilometri.

Conexiuni 5GHz - distorsiuni reduse, performanţă superioară:
TL-WA7510N funcţionează în banda mai puţin aglomerată de 5GHz, conexiunea oferită diminuând în mod eficient probabilitatea ca semnalul wireless să devină congestionat. Acesta are la dispoziţie o cale proprie pentru a garanta stabilitatea performanţelor wireless.

Antenă cu câştig ridicat de 15dBi:
TL-WA7510N include o antenă de 15dBi cu polarizare duală, elementul cheie pentru realizarea unei conexiuni WiFi pe distanţe extinse. Aceasta este proiectată să asigure o acoperire de 60 grade în plan orizontal şi 14 grade în plan vertical a semnalului transmis, sporind puterea semnalului pe direcţia dorită.

Putere ridicată de transmisie - sparge limitările WiFi:
Cu o putere de transmisie wireless de până la 500mW, TL-WA7510N asigură un semnal puternic şi stabil pe distanţe extinse. Semnalul poate fi ajustat la nivel ridicat sau scăzut în cadrul diferitelor aplicaţii, inclusiv în cadrul transmisiilor punct la punct şi punct la multi punct la mare distanţă.

Design profesional pentru exterior:
TL-WA7510N este conceput pentru a funcţiona în mediul dur exterior, chiar şi în unele dintre cele mai ostile condiţii climaterice din lume.

1) Carcasă rezistentă la intemperii: Datorită unei incintei proiectate pentru exterior şi a rezistenţei componentelor hardware la temperaturi extreme (-30°C~70°C), acest AP poate continua să funcţioneze în diferite condiţii de mediu, precum temperaturi ridicate, precipitaţii, vânt sau ninsoare.

2) Protecţie împotriva fulgerelor şi ESD: Dispozitivul încorporează un sistem de protecţie împotriva fulgerelor 4000V şi ESD 15KV care ajută la prevenirea scurtcircuitelor provocate de furtuni şi descărcări electrice şi asigură fiabilitatea funcţionării dispozitivului. În plus, terminalul de împământare al TL-WA7510N oferă un nivel profesional de protecţie pentru utilizatorii experimentaţi.

Multiple aplicaţii:
Dispozitivul nu se limitează doar la modul punct de acces implicit (AP). TL-WA7510N suportă, de asemenea, modurile router client AP (client WISP), router AP, bridge, repetor şi modul client, oferind utilizatorilor o experienţă mai dinamică şi mai cuprinzătoare atunci când utilizează acest dispozitiv pentru diferite aplicaţii de soluţii wireless.

Suport PoE pasiv pentru flexibilitate în conectare:
Alimentat prin intermediul unui Injector PoE pasiv, AP-ul pentru exterior poate utiliza un singur cablu Ethernet care transmite simultan date şi tensiune oriunde este amplasat dispozitivul, chiar şi la o distanţă de până la 60 de metri. Această caracteristică oferă opţiuni multiple de amplasare a punctului de acces în locaţii convenabile pentru maximizarea semnalului, cum ar fi pe un perete sau pe tavanul biroului dvs.

Opţiuni inteligente de management:

Opţiunea 1: Alinierea antenei:
Utilizatorii pot folosi opţiunea de aliniere a antenei pentru a ajusta direcţia de acţiune a dispozitivelor AP utilizând un instrument de măsurare în timp real a puterii semnalului pentru a selecta o direcţie optimă, configurarea fiind mult simplificată.

Opţiunea 2: ACK Timeout:
Cu opţiunea de ACK timeout care permite ajustarea distanţei dintre două AP-uri, utilizatorii pot seta o anumită distanţă pentru a stabili o conexiune wireless cât mai stabilă.

Opţiunea 3: Ping Watch Dog:
Prin setarea unor parametri de bază, cu opţiunea ping watch dog utilizatorii pot menţine comanda ping pentru testarea calităţii conexiunii wireless, existând opţiunea ca AP-ul amplasat la distanţă să fie restartat dacă semnalul devine prea slab sau există o cădere a conexiunii.
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.