Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands

Saltea Almir DeLux M+P, 160x200x22

Mobila pentru copii Plapume si paturi
la procurare pe credit
~387
Solicită credit
Completează formularul
Cod produs
# 142177
Preț recomandat
10412
Preț promotional, lei
9 296
Cashback Cashback: 465
Optiuni de livrare
self pickup Ridicarea personala (M.Manole 12/2) Gratis
Livrare in chisinau Livrare in Chisinau 50 lei
Livrare in Moldova Livrare in Moldova de la 100 lei
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Saltea Almir DeLux M+P, 160x200x22

Brand
( Almir)
Model
DeLux M+P
Garanția consumatorului, luni
60
Tip saltea
Ortopedică
Tip saltea
Cu arcuri individuale
Latimea saltelei, cm
160
Lungimea saltelei, cm
200
Înălțime, сm
22
Nivelul fermității (partea de sus)
Mediu-moale
Husa
Jacquard
Husa
Matlasat
Material 1
Vatelin
Material 2
Spuma poliuretanica
Material 3
Spuma Memory
Material 4
Spumă poliuretanică
Material 5
Pasla hard
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Saltea Almir DeLux M+P
De ce salteaua ortopedică de lux poate deveni salteaua ideală pentru voi?
La baza concepției saltelei ortopedice de lux stă nu numai ideea de a oferi consumatorului un grad optim de confort, dar și intenția de a implementa în salteaua ortopedică de lux unele proprietăți medicale ca susținerea corectă din punct de vedere anatomic a coloanei vertebrale și relaxarea musculaturii, proprietăți care vor genera un somn adânc, odihnitor și revigorant. Poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul procesului de somn oferită de structura ortopedică fermă a saltelei conferă o bună circulație a sângelui și în rezultat organismul vostru se va simți plin de energie, odihnit și rezistent.

Având o grosime de 22-26 cm, salteaua ortopedică de lux poate fi folosită pe orice structură de pat (clasic sau modern), având o bună elasticitate și posibilitate de a fi utilizată atât pe suport din placă integrală, cât și pe suport din lamele (somieră).
Caracteristicele tehnice ale saltelei ortopedice de lux:
Arcurile care intră în structura saltelei sunt de tip Bonell, interconectate cu spirale de sârmă din oțel carbon 1,4 mm. Între rândurile de arcuri sunt amplasate 3 plăci confecționate din poliuretan cu o densitate de 28 kg/m³ și o grosime de 5 cm. Sârma de oțel este realizată prin deformare elastică pentru a oferi o rezistență elastică foarte bună în timp. Arcurile (280 buc/m²) sunt acoperite cu un start de pâslă dură cu grosimea de 3,5 mm, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm și densitatea de 24 kg/m³. Rigidizarea perimetrică a saltelei ortopedice de lux este conferită de poliuretanul ”sistem box”. Marginile anti lăsate ale saltelei sunt confecționate din plăci de poliuretan (semi-latex) cu grosimea de cm și densitatea de 35 kg/m³ fiecare. Materialul de acoperire este mătase Jakard, un amestec de bumbac matlasat cu strat de material siliconizat amplasat pe un suport de burete poros, care permite circulația aerului, astfel împiedicând transpirarea saltelei și formarea de miros urât. Pe lângă toate, tot ansamblul saltelei este tratat împotriva mucegaiului și acarienilor. Pereții laterali sunt dotați cu 4 butoni de ventilare pentru o igienă mai eficientă a saltelei dumneavoastră.
Prețul saltelei include și climatizarea: 2 fețe, una pentru vară asamblată dintr-un strat de vatelină de bumbac și alta pentru iarnă reprezentată de un start de vatelină siliconizată.
Salteaua ortopedică vine cu ambalaj confecționat dintr-o gamă de materiale speciale biodegradabile și fără mirosuri adjuvante.


Vizualizate recent

Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.