Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Pentru moment stocul acestui produs este epuizat.

Anuntati-ma cand acest produs va fi disponibil.

Va rugam sa indicati un numar de telefon sau email de contact
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Tastatura fara fir LOGITECH K230, USB

Brand
( LOGITECH)
Model
K230
Garanția consumatorului, luni
36
Caracteristici tehnice
Tipul tastaturii
Fără fir
Tip
Cu membrana
Destinație
Clasica
Interfeţe
Conectare
USB
Logitech Unifying
Da
Conexiune fără fir
Canal radio
Frecvenţa
2.4 GHz
USB-receiver
Este
Alimentarea
Elemente de alimentare
2 x AA
Resursa elementelor de alimentare
24 luni
Alte caracteristici
Dimensiunile tastaturii
445 х 160 х 20 mm
Greutatea tastaturii
425 g
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Toate funcțiile de bază și bucurie maximă: tastatura compactă, cu un set complet de tastele standard, conectivitate fiabilă fără fir cu o rază mare de acțiune (cu mini-receiver Logitech Unifying, care poate fi lăsată în calculator), și până la 2 ani de viață a bateriei.

Designul ultra-compact, cu același set de chei
Această tastatură compactă este de 36% mai mic decât tastaturile standard, Logitech, dar este echipat cu un set complet de taste standard și asigură nivelul obișnuit de confort în muncă.

Tehnologia fără fir avansată la 2,4 GHz
Aveți posibilitatea să lucreze și să se joace oriunde, cum ar fi pe canapea - conexiunea wireless elimină practic orice întârzieri, vagabonzi și de interferență atunci când acționează pe o rază de 10 metri.

Mini-receptor nu trebuie să fie eliminate de pe notebook. Cu el se poate conecta cu ușurință un mouse fără fir compatibil, sau o tastatură numerică full-size, fără a hassle de mai multe receptoare USB-specifice.

128-bit AES-semnal criptat
Pentru a proteja semnalul de date de la tastatura la receptor sunt criptate folosind unul dintre standardele cele mai fiabile.

De viață a bateriei: 2 ani
Având în vedere durata de viață a bateriei mai mare și caracteristici de modul auto-sleep va fi capabil să comunice prin intermediul Facebook, trimite e-mail-uri într-un cuplu de ani, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea bateriilor.

Design personalizat elegant
Capacul bateriei de pe partea de sus a tastaturii este, de asemenea, un element de design atractiv. Puteți în starea de spirit sau pentru a se potrivi cu interiorul să-l înlocuiască cu un gri, roz sau albastru.

Tehnologia Plug-and-Play: conectare ușoară
Configurarea nu a fost niciodată atât de ușor - doar să introduceți receptor fără fir în portul USB al computerului pentru a începe imediat comunicare în Twitter, blog-uri și programe de mesagerie instant.

Taste silențioase
Tastatura funcționează aproape în tăcere, și de lucru pe ea, vă puteți bucura de melodiile preferate fără a fi distras de sunetul tastelor.
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.