Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands

Bonusuri

Bine ați venit la Fantastic.MD, destinația ta preferată pentru experiențe de cumpărături uimitoare! Acum, avem o ofertă specială pentru tine - doar pentru că ai ales să fii parte din comunitatea noastră.

  Cum funcționează:
 • Înregistrare simplă și rapidă: Accesează site-ul Fantastic.MD și completează procesul de înregistrare în doar câteva minute. Introdu datele tale și creează-ți un cont personal.
 • Confirmare e-mail: Verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea. Asigură-te că introduci o adresă de e-mail validă, deoarece acolo vei primi detaliile promoției.
 • Primește 100 lei cadou: După finalizarea înregistrării și confirmarea e-mailului, vei primi automat un voucher de 100 lei în contul tău Fantastic.MD.

Explorează și bucură-te: Folosește-ți voucherul pentru a descoperi o gamă variată de produse de calitate pe Fantastic.MD. Alege dintre cele mai recente trenduri în modă, electronice de ultimă generație, produse pentru casă și multe altele.

  Termeni și condiții:
 • Oferta este valabilă doar pentru noii utilizatori care se înregistrează pe Fantastic.MD.
 • Voucherul de 100 lei este valabil pentru o perioadă de 30 zile și poate fi folosit la orice comandă pe site cu o valoare mai mare de 2000 lei.
 • Voucherul nu poate fi combinat cu alte oferte sau promoții.
 • Pentru a beneficia de voucher, este necesară confirmarea adresei de e-mail la înregistrare.
 • Alătură-te acum comunității Fantastic.MD și profită de această ocazie unică de a te bucura de cumpărături online avantajoase! E simplu, rapid și plin de surprize fantastice!

Pentru mai multe informații despre promotia Fantstic Bonus, vă rugăm să contactați consultantii la numerele de telefon 022 903090 sau 079 903090

Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.