Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Cod produs
# 68325
Preț recomandat
256
Preț promotional, lei
229
Optiuni de livrare
self pickup Ridicarea personala (M.Manole 12/2) Gratis
Livrare in chisinau Livrare in Chisinau 50 lei
Livrare in Moldova Livrare in Moldova de la 100 lei
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Adaptor wireless TP-LINK TL-WN823N, USB, 300M, USB2.0

Brand
( TP-LINK)
Model
TL-WN823N
Garanția consumatorului, luni
24
Viteza maximă
300 Mbps
Standartele de comunicare
IEEE 802.11b/g/n
Frecvenţa
2.4 GHz
Puterea de ieşire
20 dBm
Interfeţe
Conectare
USB2.0
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Ce face acest produs:
TL-WN821NC este un adaptor mini USB wireless N care este conceput pentru a conecta un laptop sau computer desktop la o rețea wireless cu viteză mare. Adaptorul este comod și ușor de transportat, datorită dimensiunii unui card de memorie. Mai mult decât atât, TL - WN823N are funcția de program al punctului de acces, are setarea de securitate doar prin apăsarea unui buton, are o setare de program ușoară și intuitivă, care face ca acest adaptor să devină o soluție perfectă pentru conectarea la o rețea wireless cu viteză mare.

Viteza conexiunii ​​Wireless de standardul N de pînă la 300 Mbit / s - Suprafața de acoperire wireless a crescut:
Datorită vitezei de conexiune prin rețeaua wireless de până la 300 Mbit / s și tehnologiei modern MIMO, adapterul TL - WN823N oferă o conexiune stabila la rețeaua wireless la o viteză mare pentru jocuri și video online, fără pauze sau întârzieri. Adaptorul se potrivește bine cu dispozitive fără fir din seria N, cu rețelele IEEE 802.11b/g funcționare lui poate fi numită perfectă.

Regimul punctul de acces software -acces la internet wireless concomitent:
Regimul punctul de acces software permite adaptorului să lucreze în calitatea punctului de acces fără fir virtual. Activînd acest mod, utilizatorii pot partaja accesul la alte dispozitive Wi - Fi ( laptop-uri , smartphone-uri sau tablete ) de la laptop-urile sau computerele personale cu o conexiune prin cablu .

Configurarea securității la o apăsare de buton:
Adapterul TL - WN823N este compatibil cu Wi - FiProtected Setup ™ ( WPS ), și are funcția de configurare rapidă de securitate. Utilizatorii pot configura instantaneu protecția a rețelei prin simpla apăsare a butonului WPS de pe router, după care conexiunea se stabilește automat protejată de regimul de criptare WPA2, care este considerată mult mai fiabilă decât criptarea WEP. Acest lucru este nu doar mai repid decât procedua obișnuită de setare a securității, dar, de asemenea, mult mai convenabil, deoarece utilizatorilor nu va fi nevoie să memorizeze parola!
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.