Catalog de produse
Electrocasnice new
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Tehnica de birou
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Odihna si sport
Casa, Gradina & Bricolaj
Constructii si reparatii
Mobila
Totul pentru bucatarie
Ingrijire & Cosmetice new
Petshop new
Produse auto
STOP COVID-19
Produse pentru copii
Servicii
Brands

Plati in 7 rate cu 0%

Dragi cumpărători,

Avem o veste fantastică pentru voi! Acum puteți cumpăra produsele preferate online pe Fantastic.md și puteți plăti în rate fără comision! Da, ați auzit bine! Vă oferim posibilitatea de a cumpăra ceea ce vă doriți în 7 rate, fără niciun comision suplimentar!

Această ofertă specială este disponibilă exclusiv pe Fantastic.md și este cea mai bună modalitate de a vă face cumpărăturile fără a vă afecta bugetul. Acum, puteți să vă cumpărați produsele preferate fără să vă faceți griji cu privire la costurile ridicate.

Cu această promoție specială, sunteți liberi să vă alegeți produsul preferat dintr-o gamă largă de produse de pe Fantastic.md, indiferent dacă este vorba de produse de uz casnic, electrocasnice, gadget-uri sau haine de firmă.

Nu uitați, această ofertă este disponibilă exclusiv pentru cumpărătorii de pe Fantastic.md, deci nu ratați ocazia de a profita de ea! Este momentul să vă cumpărați produsul dorit în rate, fără niciun comision suplimentar. Este momentul să cumpărați de la Fantastic.md!

Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2023 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.