Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Pentru moment stocul acestui produs este epuizat.

Anuntati-ma cand acest produs va fi disponibil.

Va rugam sa indicati un numar de telefon sau email de contact
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Imprimanta cu jet si CISS EPSON L1300, A3+, USB

Brand
( EPSON)
Model
L1300
Garanția consumatorului, luni
24
Imprimantă
Tehnologie de printare
Ink jet
Rezoluția de imprimare
5760 x 1440 dpi
Numărul de culori
4
Volumul picaturii
3 pl
Resurs
750 pagini în lună
Viteza maximala a imprimarii color
17 ppm
Viteza maximala a imprimarii monocrom
15 ppm
Mediile de printare
Format
A3+
Densitatea maximă mediului de printare
64-255 g/м2
Interfeţe
USB
USB type-B
Consumabile
Modele de cartușe
C13T66414A (black)
Modele de cartușe
C13T66424A (cyan)
Modele de cartușe
C13T66434A
Modele de cartușe
C13T66444A (yellow)
Opţiuni
Hîrtie
>
Alte caracteristici
Suport Windows 8
Este
Greutatea
12 kg
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Descriere extinsă
Fabrica de imprimare Epson L1300 - reprezintă o imprimantă cu patru culori de format A3+ cu un preț record de mic de imprimare. Această imprimantă este ideală pentru imprimarea economică a documentelor, imaginilor colore, rapoartelor, paginilor web, fotografiilor și multe altele. Datorită sistemului de imprimare fără cărtușe costul unui document de format A4 este de numai 8 bani, iar setul de cerneală de pornire este suficient pentru circa 12.800 imprimări, ceea ce permite de a obține un cost senzațional redus de proprietate, cu mult mai mic decât la oricare imprimantă care folosește cartușe cu cerneală.

Costul de imprimare record de mic
Ca consumabile pentru Epson L1300 reprezintă containerele standard cu cerneală din seria C13T664 de 70 ml fiecare. Astfel, costul de imprimare cu el este la fel ca și în celelalte modele cu patru culori din seria Fabrica de Imprimare Epson - doar 8 bani pentru un document color A4.

Sistem de rezervoare cu cerneală cu două compartimente pentru cerneală neagră
În Epson L1300 se utilizează rezervoare de cerneală cu două compartimente pentru cerneală neagră, ceea ce permite de a furniza duza de imprimare cu cerneală neagră de 2 ori mai multă și, astfel, mărind în mod semnificativ viteza de imprimare. Mai mult ca atît, rezervoarele de cerneală pot depozita de pînă la 140 ml de cerneală neagră, reducând numărul de reîncărcări și, astfel, economisind timp și simplificînd lucrul cu dispozitivul.

Calitatea înaltă de imprimare și fiabilitate
Datorita tehnologiei de imprimare unice Epson Micro Piezo și controlului precis a presiunii în rezervoarele cu cerneală veți obține întotdeauna imprimări de calitate excelentă. Materialele special concepute, pe baza cărora au fost realizate componentele dispozitivului, asigură o viață lungă a imprimantei și un lucru fără defectări.

Confortul în timpul lucrului și fiabilitatea la transportare
Construcția specială a rezervoarelor și a containerelor cu cerneală permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să efectueze cu ușurință procesul de încărcare cu cerneală. Sistemul de blocare special al rezervoarelor de cerneală asigură o transportare a dispozitivului în condiții de siguranță, eliminând posibilitatea de scurgere a cernelei.

Viteza mare de imprimare
Un avantaj suplimentar al imprimantei Epson L1300 este sistemul de rezervoare de cerneală cu două compartimente pentru cerneală neagră, ceea ce permite de a furniza duza de imprimare de 2 ori mai multă cerneală neagră și, astfel, mărind în mod semnificativ viteza de imprimare de până la 30 ppm ceea ce va permite să economisiți timpul, care joacă un rol tot mai important în afacerile moderne. Folosind acest aparat, puteți fi siguri că toate documentele necesare vor fi imprimate cât mai curând posibil.

Garanție de la producător
Ca confirmare a fiabilității ridicate a Făbricii de Imprimare Epson L1300 este garanția de la producător, care este de 12 luni sau de 30.000 de imprimări.

Produse vizualizate recent

Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.