Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Constructii si reparatii Scule electrice Fierastraie circulante (45)

Fierastrau circular METABO KS 55 FS

Masini de insurubat
Pentru moment stocul acestui produs este epuizat.

Anuntati-ma cand acest produs va fi disponibil.

Va rugam sa indicati un numar de telefon sau email de contact
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Fierastrau circular METABO KS 55 FS

Brand
( METABO)
Model
KS 55 FS
Garanția consumatorului, luni
12
Tip instrument
Disc
Tip
Electric
Putere, W
1200
Turatie mers in gol, rpm
5600
Lungime de taiere, cm
35
Greutate, kg
4
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Descriere
Fierăstrău circular manual Saw Metabo KS 55 FS este un compact, ușor și productiv proiectat pentru sarcină mare, profesional. Nou în sine arată ca insturment fiabilă și eficientă capabil să execute sarcini complexe, cu mare intensitate.
Spre deosebire de predecesorul său, Saw Metabo KS 55 FS pot fi setate pe șine de ghidare, fără a utiliza adaptoare suplimentare și este pe deplin compatibil cu toate accesoriile pentru ferăstraie circulare de la Metabo.

Caracteristici Metabo KS 55 FS

Putere (1200 W Motor) permite să facă față practic orice sarcini.
Ușor, și în același timp talpii durabil din aliaj de aluminiu produs sub presiune.
Noul design este bine gândit ergonomic. Mânere confortabile, tampoane anti-alunecare, sistemul eficient de amortizare a vibrațiilor, confortabil, cu blocarea funcției de activare accidentală.
Pe pânza de ferăstrău Metabo KS 55 FS puteți ajusta unghiul de piciorul pantei, care permite reduceri de mare precizie cu colțuri. În acest moment este unicul model de piață, cesta permite de a efectua tăieturi înclinate la un unghi de până la 47.

Adâncime de tăiere reglabilă în intervalul de la 0 la 55 mm, face posibilă creșterea semnificativă acuratețea și calitatea muncii.

În mod clar vizibil, în orice poziție a indicatorului linie de tăiere - menținerea exactă a ferăstrăului nu a fost niciodată atât de ușor.
Blocarea axului pentru schimbarea rapidă și ușoară a lamei de ferăstrău.
Un sistem eficient de îndepărtare a rumegușului vă permite să vedeți linia de tăiere în acest proces. În plus, ferăstrăul poate fi ușor conectat la aspiratorul de construcție.

Datorită echipamentelor tehnice moderne, Metabo KS 55 FS pot fi utilizate pentru a efectua lucrări de construcții și instalare de diferite niveluri de complexitate. Fierăstrău va găsi aplicarea în magazinul de prelucrare a lemnului, la un șantier de construcții la instalarea cofraje, stabilind acoperiș și alte activități cu lemn. Dimensiunile compacte permit lama să-l folosească în mod eficient ca un instrument mobil. Acest model va fi apreciat atât de profesioniști și meșteșugari de acasă.

Adâncimea maximă de tăiere:
90 ° 55 mm
la 45 ° 39 mm
Viteza de tăiere la sarcină nominală de 37 m / s
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.