Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
la procurare pe credit
~94
Solicită credit
Completează formularul
Cod produs
# 129084
Preț recomandat
2537
Preț promotional, lei
2 265
Optiuni de livrare
self pickup Ridicarea personala (M.Manole 12/2) Gratis
Livrare in chisinau Livrare in Chisinau 50 lei
Livrare in Moldova Livrare in Moldova de la 100 lei
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Gaming Casti LOGITECH G633 Artemis Spectrum

Brand
( LOGITECH)
Model
G633 Artemis Spectrum
Garanția consumatorului, luni
24
Caracteristici tehnice
Tipul
Cu fir
Căşti
Banda de frecvență a caștilor
20 – 20 000 Hz
Impendanța caștilor
39 Ohm
Sensibilitatea caștilor
107 dB
Microfon
Banda de frecvență a microfonului
100 - 20000 Hz
Suprimarea zgomotului exterior
Este
Interfeţe
Conectare
3.5 mm (minijack)
Conectare
USB
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Castile Logitech G633 Artemis Spectrum sunt demne pentru orice gamer audiofil serios. G633 Artemis Spectrum sunt proiectate cu drivere audio Pro-G™ pentru o experienta audio cat mai captivanta. Microfonul amplasat pe un brat pliabil permite o comunicare foarte clara. Castile permit controlul mai multor comenzi de la distanta cum ar fi cele audio sau iluminarea. Iluminarea personalizata permite alegerea dintr-o paleta de nici mai mult si nici mai putin de 16,8 milioane de culori. Prin conectarea a doua dispozitive audio, simultan, se poate raspunde la apelurile telefonice ori daca doresc, utilizatorii pot asculta si muzica preferata in timp ce se joaca. Prin intermediul egalizatorului incorporat se pot creea personalizari audio ale sunetului.

Performante audio superioare ce pot fi personalizate
Experienta jocurilor nu va mai fi niciodata aceeasi dupa utilizarea modelului de G633 Artemis Spectrum. O pereche de casti demna pentru gamerii audiofili, cu un sistem 7.1 Dolby Surround Sound* si drivere Pro-G care redau si ofera o calitate incredibila a sunetului. Cele mai putin perceptibile zgomote si sunete din jocuri cum ar fi furisarea adversarilor pot fi acum descoperite alaturi de coloanele sonore spectaculoase asa cum au fost create.

Compatibilitate cu mai multe platforme
O singura pereche de casti pentru toate platformele – modelul G633 Artemis Spectrum este compatibil cu PC-urile, dispozitivele mobile si consolele de jocuri, inclusiv PS4™ si Xbox One™. Castile G633 sunt usor de transportat, fie ca acestia sunt acasa si se joaca pe console sau la PC ori ca sunt pe strada si le contecteaza la dispozitivele mobile.

Casti usor de personalizat
De la iluminare la tastele G si tag-uri personalizate pana la sunet customizabil, optiunile sunt extrem de variate cu castile G633. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, castile permit personalizarea setarilor audio si crearea unor configurari audio personalizate care pot fi memorate. Iluminarea reglabila ofera o paleta de 16,8 milioane de culori.

Sound mixing multi-sursa
Nu te opri in mijlocul jocului ca sa raspunzi la telefon. Raspunde si continua sa joci. Conectabilitatea multipla ofera diverse optiuni pentru redarea audio a apelurilor telefonice sau a muzicii care este oferita de alte dispozitive.

Microfon pliabil de calitate
Microfonul pliabil incorporat cu functia de eliminare a zgomotului de fond asigura emiterea semnalului audio in conditii optime tocmai ca persoana care se afla la celalalt capat sa auda perfect ceea ce comunici. Microfonul detine un indicator LED ca pentru utilizatorul sa stie atunci cand este dezactivat. Modelul G633 este pregatit oricand pentru calatorie prin intermediul cablului de telefonie mobila si a microfonului secundar inclus.
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.