Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Cod produs
# 39979
Preț recomandat
436
Preț promotional, lei
389
Optiuni de livrare
self pickup Ridicarea personala (M.Manole 12/2) Gratis
Livrare in chisinau Livrare in Chisinau 50 lei
Livrare in Moldova Livrare in Moldova de la 100 lei
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru ADSL router TP-LINK TD-8840T

Brand
( TP-LINK)
Model
TD-8840T
Garanția consumatorului, luni
24
Tipul dispozitivului
Router cu modem ADSL2+
Router
Porturile WAN
1 x RJ-11
LAN
4 x RJ-45 (10/100 Mbps)
Interfeţe
Gestionarea
Web-interfaţa
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Ce face acest produs
TD-8840T este un router cu modem ADSL2/2+ Ethernet şi switch de 4 port-uri, un dispozitiv 2-în-1 care combină funcţiile unui modem DSL cu cele ale unui router de 4 port-uri 10/100 Ethernet, şi care oferă posibilităţi de conectare la Internet de mare viteză pentru reţele din locuinţe sau birouri. Utilizând TD-8840T puteţi crea cu uşurinţă o reţea prin cablu pentru a partaja o conexiune la Internet de mare viteză, documente, fotografii şi muzică cu până la patru computere sau dispozitive din reţea.

Dispozitiv 2-în-1
TP-LINK TD-8840T este un dispozitiv 2-în-1 care combină funcţiile unui modem DSL cu cele ale unui router Ethernet cu 4-port-uri 10/100Mbps. Nu va mai fi nevoie de un router distinct, TD-8840T este conceput pentru a facilita crearea unei reţele de mare viteză prin cablu şi pentru a partaja conexiunea cu până la patru computere sau alte dispozitive compatibile Ethernet. Datorită routerului încorporat, puteţi evita aglomerarea de cabluri.

Acces la Internet de mare viteză
Fiind compatibil cu cele mai recente standarde ADSL2/2+, TD-8840T oferă performanţe superioare (viteză de până la 24Mbps downstream) şi o acoperire extinsă de la dispozitivul DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) la nivelul furnizorului de servicii internet (ISP). Spre deosebire de serviciul Internet dial-up, o conexiune DSL la Internet este permanent activă, astfel că nu va fi nevoie să aşteptaţi pentru accesarea Web. Suplimentar conexiunii de mare viteză, acest dispozitiv suportă TR-069, care permite actualizarea automată de firmware şi alte setări când furnizorul de servicii le pune la dispoziţie.

Funcţii variate
Mecanismul QoS integrat permite prioritizarea traficului de Internet, pentru a asigura calitatea aplicaţiilor de telefonie VoIP şi a jocurilor online fără întreruperi. Suplimentar, TD-8840T include sisteme de firewall active (filtrare pachete şi NAT) pentru a proteja reţeaua de potenţialele atacuri de pe Internet. Configurarea TD-8840T este simplă, deoarece detectează automat setările DSL pentru a stabili rapid o conexiune la Internet.
Cu ajutorul funcţiei de filtrare aplicaţii, puteţi permite sau respinge accesul la aplicaţii ca ICQ, MSN, YMSG şi conţinut audio/video în timp real. Dacă permiteţi accesul, routerul va accepta aplicaţia; dacă respingeţi accesul, routerul va bloca aplicaţia. Această funcţie este utilă pentru reţelele de acasă sau de la birou.

Instalare şi utilizare facilă
Dispozitivul este furnizat cu un CD pe care veţi regăsi o interfaţă pentru configurarea conexiunii la Internet şi a setărilor de securitate pas cu pas. Aceasta permite chiar şi utilizatorilor începători să instaleze propriile dispozitive de reţea fără a sacrifica funcţiile cheie. Este suficient să rulaţi fişierul auto-run de pe CD pentru a instala reţeaua rapid şi fără efort.
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.