Catalog de produse
Mobila
PC, Periferice & Soft
Laptop, tablete, telefoane
Pentru gameri new
Electrocasnice new
TV, foto, audio
Dispozitive SMART new
Tehnica de birou
Totul pentru bucatarie
Casa, Gradina
Produse pentru copii
Odihna si sport
Constructii si reparatii
Produse auto
Fashion new
Produse pentru sanatate new
Petshop new
Produse alimentare new
Servicii
Beauty new
Brands
Pentru moment stocul acestui produs este epuizat.

Anuntati-ma cand acest produs va fi disponibil.

Va rugam sa indicati un numar de telefon sau email de contact
Echipa Fantastic.md face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest website. Totuși, pot apărea mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţurile, care pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru confirmarea lor vă rugăm să apelati la un consultant Fantastic.md. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Caracteristici pentru Obiectiv CANON EF 50mm, f/1.8 STM

Brand
( CANON)
Model
EF 50mm, f/1.8 STM
Garanția consumatorului, luni
12
Caracteristici generale
Tip obiectiv
Standart
Baionetă
Canon EF
Distanta focala
50 mm
Diafragma
F1.80
Apertura minimă
F22
Distanta de focalizare minima
0.35 mm
Auto Focus
Este
Constructia
Numar de elemente/grupuri de elemente
6/5
Numar de lamele a diafragmei
7
Diametrul filtrului
49 mm
> Raportare eroare în descrierea produsului.

Descrierea produsului

Canon EF 50mm f/1.8 STM
Un obiectiv accesibil, de înaltă calitate, care este ideal pentru portrete creative şi fotografii realizate în condiţii de luminozitate scăzută. Estompaţi fundalurile pentru ca subiectul dvs. să iasă în evidenţă şi bucuraţi-vă de focalizarea STM fină şi aproape complet silenţioasă atunci când înregistraţi filme.

Beneficii
Un obiectiv fantastic pentru portrete
Focalizare rapidă şi aproape silenţioasă
Performanţă superioară în condiţii de luminozitate scăzută
Calitate foarte ridicată a imaginilor
Design compact „go-everywhere”

Un obiectiv fantastic pentru portrete
EF 50mm f/1,8 STM estompează fundalul din spatele subiectului dvs., astfel încât să iasă în evidenţă. Vă permite, de asemenea, să umpleţi cadrul fără a vă apropia incomod de mult, capturând mai uşor o expresie naturală a feţei.

Când se foloseşte cu o cameră EOS full-frame, EF 50mm f/1,8 STM funcţionează ca un obiectiv standard, oferind o perspectivă similară celei oferite de ochiul uman, ideală pentru fotografii cotidiene de înaltă calitate.

Focalizare rapidă şi aproape silenţioasă
Tehnologia STM aproape complet silenţioasă permite o focalizare extrem de rapidă la realizarea fotografiilor statice, astfel încât să puteţi reacţiona instantaneu pentru a surprinde momentele efemere. Când captaţi imagini video, focalizarea este mai fină şi mai lentă, pentru înregistrări cu aspect de cinema profesional.

Performanţă superioară în condiţii de luminozitate scăzută
EF 50mm f/1,8 STM permite pătrunderea a multă lumină, astfel încât să puteţi continua înregistrarea chiar şi când luminozitatea începe să scadă. Surprindeţi atmosfera momentului folosind lumina atmosferică disponibilă – veţi îndrăgi rezultatele!

Calitate foarte ridicată a imaginilor
Acest obiectiv fix, fără zoom oferă imagini superbe, atât pentru fotografii, cât şi pentru filme. Claritatea este mai bună, contrastul este îmbunătăţit iar distorsiunea este redusă pentru rezultate mai naturale.

Elementele din sticlă folosite pentru obiectivul EF 50mm f/1,8 STM sunt acoperite cu stratul special Super Spectra de la Canon, ceea ce împiedică apariţia reflexiilor şi a efectelor de tip „fantomă” la realizarea fotografiilor contra luminii.

Design compact „go-everywhere”
Având dimensiuni reduse, EF 50mm f/1,8 STM cântăreşte doar 160 g şi are numai 40 mm în lungime, astfel încât va încăpea totdeauna în geantă. Inelul pentru focalizare manuală tactilă este uşor de găsit şi folosit, fără a îndepărta camera de la ochi.
Acceptăm plăți online.
Maestro
Mastercard
Apple Pay
Internet magazin de electronice si electrocasnice cu livrare in Moldova
© 2004-2024 Fantastic®. Toate drepturile rezervate.